Serveis

DRAWING Cont Volantes_page-0001 (1).jpg
Enginyeria i disseny
 

Dissenyem el contenidor, vagoneta, carro o estructura soldada a mida per satisfer les necessitats de producció i logístiques dels nostres clients.

A Packcontainer disposem dels millors programes de disseny en 3D i 2D a més de programes específics de CAD pel desenvolupament de planxes.

El nostre objectiu és dissenyar el contenidor adequat per ubicar la peça amb seguretat, qualitat i optimització d'espais.

Homologacions estructurals

La qualitat i la seguretat sempre van agafades de la mà, per això apliquem procediments d'homologació d'estructures.

Realitzem test en els nostres productes, certificats CE i tramitem certificacions ISO 13194 que asseguren al client la qualitat i la correcta aplicació dels contenidors.


 

Divisió de prototips

Els nostres “prototipistes” treballen juntament amb la oficina tècnica sobre plànol o bé mostra per poder plasmar el disseny i adaptar-nos a les necessitats del client.

La nostra divisió de prototips està composada pels millors tècnics amb experiència que asseguren el "feedback" amb el client, adaptant-se constantment a noves propostes que asseguren la nostra evolució.

Fabricació i modificació de contenidors

Els nostres centres de treball estan equipats amb màquines modernes, operaris especialitzats i procediments que ens garanteixen la repetibilitat dels nostres productes.

 


 

Manteniments

El servei de manteniment està adaptat a treballs externs i interns.  Comptem amb personal professional i amb experiència, capaç d'adaptar-se a horaris i condicions de treball.


 

Assessorament tècnic

Treballem presencialment i telemàticament per resoldre dubtes tècnics o assessorar els nostres clients per aconseguir un producte optimitzat al màxim.

Els nostres tècnics estan acostumats a resoldre nous reptes i a informar de les possibilitats que més s'adapten als requeriments.